top of page

Uw badkamer en toilet naar wens.

Bij montagebedrijf John van Zeist helpen wij u niet alleen bij het ontwerpen en bouwen van uw badkamer en/of toilet, wij maken de weg ernaartoe gemakkelijk én plezierig. We hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij iedere mogelijke wens.

Vakmanschap.

Onze uitstekende reputatie en lijst van tevreden klanten bewijzen vakmanschap, aandacht voor detail en onze eerlijkheid. Wilt u dit in het echt bewonderen laat het ons dan weten. Wij voorzien u graag van naam en adresgegevens van één van onze klanten (na overleg) waar u onze werkzaamheden kunt aanschouwen.

Contact.

Montagebedrijf John van Zeist is een begrip in Apeldoorn en omgeving. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u mailen naar mijn@badkamernaarwens.nl of bellen naar 055-5330520.

 

Bent u er nog niet uit wat betreft de indeling, mogelijkheden en materialen voor uw badkamer of toilet, laat het ons dan weten. U bent vrij waar dan ook aan te schaffen, maar indien u gedegen advies wilt kunnen wij u verwijzen naar het juiste bedrijf die voor u een tekening op maat maakt en u van materialen kan voorzien. Tevens is de inkoop bij de groothandel mogelijk. 

Wij horen graag van u!

  • Facebook
055-5330520
Schubertlaan 13, 7333 CS. Apeldoorn, Gelderland.
WhatsApp Image 2021-02-18 at 19.16.10.jp
WhatsApp Image 2021-03-23 at 16.17.17.jp
bottom of page